0%
Ontspanning Gevarieerde voeding Gezond en fit

Ontspanning

Regelmatig ontspannen is erg belangrijk

Gevarieerde voeding

Eet gezond voor een fit leven

Voedingsadvies

Ik (Natalia O.Schwermer) ben gediplomeerde voedingsdeskundige op HBO niveau en kan u professioneel advies geven als u wilt weten hoe u optimaal eet.

Vitamine & mineralen

Aansluitend op het thema voeding heb ik de opleiding orthomoleculaire suppletietherapie gevolgd zodat mijn adviezen gecombineerd kunnen worden met supplementen en voeding. Kijk voor hoogwaardige voedingssupplementen op www.gezondheidshulponline.nl

Stresscounseling

Omdat stress, drukte en andere problemen ook voor gezondheidsperikelen kunnen zorgen, heb ik ook de opleiding stresscounseling gedaan. Ik kan u helpen om een andere kijk op het leven te krijgen en problemen aan te pakken. Kijk alvast op onze meditatiewebsite www.dickderuiter.eu

Medische basiskennis

Naast eerder genoemde vakken heb ik ook medische basiskennis opgedaan. Hierdoor kan ik in samenspraak met uw specialistische arts ook professioneel advies uitgeven als u een ziekte heeft of heeft gehad.

Hartelijk welkom bij Natalia O.Schwermer. Op dit moment ben ik vanwege drukke ict-werkzaamheden niet volledig met mijn praktijk voor voeding, voedingssupplementen en stresscounseling bezig. U kunt mij echter altijd om advies vragen en dan zal ik kijken of ik u alsnog kan helpen.

Check Out Our Portfolio

The Very recent work for our clients